Årets bästa hälsoprodukter 2017 hittar du på Hälsokraft

Årets bästa hälsoprodukter hittar du på Hälsokraft

Hälsogalan Swedish Health Awards inledde årets Allt för hälsan och utsåg de 25 bästa inspiratörerna, företagen och produkterna som alla har gemensamt att de främjar hälsa och välmående. Flera av produkterna som svenska folket röstat fram som de bästa hittar du på Hälsokraft. Här presenteras vinnarna i Swedish Health Awards 2017.

Första upplagan av Swedish Health Awards gick av stapeln kvällen innan det att den årliga hälsomässan Allt för hälsan slog upp sina portar. Under kvällen delades priserna i fem av sammanlagt 25 kategorier ut – övriga delades ut på Kurerascenen under mässan. 

Här är vinnarna:

Årets Hälsoföretag – Yogobe

Yogobe har under fem års tid transformerat och digitaliserat träningsbranschen genom att tidigt skapa en onlinetjänst för hälsa, med fokus på yoga. Idag är företaget en ledande aktör i Norden och har ett brett och aktivt följe i form av både användare, tränare och andra intressenter.

Årets Hälsobloggare – Jenny och Linnea bakom Supermatbloggen 

Hälsopedagogerna Jenny och Linnea tycker att det är viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med livets alla utmaningar. De inspirerar till ett hälsosamt liv genom god och näringsriktig supermat utan gluten, raffinerat socker och onödiga tillsatser.

Årets Hälsohjälte – Erik Grönberg 

Erik är en sann hälsohjälte i sitt arbete mot sexuella övergrepp på barn. Som grundare av ”Inte ensam, aldrig glömd” uppmärksammar han en samhällsviktig fråga och arbetar för barns trygghet och hälsa, livet igenom.

Årets Inspiratör – Rachel Brathen ”Yoga Girl” 

Rachels inspirerande blogg uppmanar människor att leva sitt liv till fullo. Genom att ta hand om både kropp och sinne och de man älskar runt omkring sig kan man finna harmoni och balans. Bloggen utstrålar kärlek, livsglädje och följare får hopp om livet.

Årets Influencer – Linnéa Claeson 

Linnéa är en cool tjej som vågar stå upp mot näthat och idioter online. Många människor utsätts dagligen för näthat och den här tjejen gör skillnad i frågan. Hon spelar handboll på elitnivå men är på senare tid kanske mer känd som sommarpratare och upphovskvinnan till Instagramkontot ”assholesonline”.

Årets bästa hälsoprodukter

Årets ansiktsvårdsprodukt – Marina Miracle Herbal Facial Oil

Årets anti-stressprodukt – Adapt Lugn

Årets detoxprodukt – Pure Cleanse

Årets energiboost – L-argiplex Total

Årets förkylningsprodukt – Kan Jang

Årets hjärteprodukt – SelenoQ10

Årets hårvårdsprodukt – Original Silicea

Årets hälsoboost – Forever Aloe Vera Gel

Årets kroppsvårdsprodukt – Rosenseriens Deodorant Roll-On

Årets kvinnoprodukt – Hers

Årets ledprodukt – Biocell Collagen II + Hyaluronsyra

Årets magprodukt – LactoVitalis Pro

Årets näringsboost – Superbooster Greens V1.0

Årets preworkoutprodukt – NOCCO PWO

Årets seniorprodukt – Blue Eye

Årets skönhetsboost – Graafs Natural Beauty

Årets superfoodprodukt – Matcha Green Tea Powder

Årets sömnprodukt – Melissa Dream

Årets träningsboost – NOCCO

Årets återhämtningsprodukt – Barebells Proteinbar