• Fri frakt över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online
HälsorådgivningButikerFavoriter

Vårt sortiment

  Sök

  Ekonomiansvarig

  Hälsokraft befinner sig i en spännande utvecklingsfas och genomgår stora och positiva förändringar med nya webbplattformar, kundlojalitetsprogram och affärssystem. Vi söker nu en ny ekonomiansvarig som kommer att vara en viktig del i bolagets framtida utveckling.

  Som ekonomiansvarig på Hälsokraft är du en av hörnstenarna i företagets ledningsgrupp. I detta forum kommer du med din bakgrund inte bara presentera rapporter, utan även blicka framåt och aktivt arbeta med att analysera och utvärdera hur företaget kan utvecklas långsiktigt. Ledningsgruppen och din funktion som ekonomiansvarig är central för verksamheten men är också en resurs för våra två systerbolag.

  På Hälsokraft präglas arbetssättet av tätt och intensivt arbete med korta beslutsvägar. Du är en av nyckelpersonerna med stor möjlighet till att påverka arbetssätt och strukturer – allt i enlighet med företagets värderingar.

  Huvudsakliga arbetsuppgifter
  Ditt uppdrag som ekonomiansvarig består främst av att leda och utveckla företagets ekonomifunktion samt att ansvara för det dagliga ekonomiarbetet. Tjänsten är bred och organisationen relativt liten, vilket innebär att du arbetar med det mesta inom ekonomiområdet. Du har i dagsläget en ekonomiassistent som närmsta kollega.

  Arbetet innefattar bland annat att du kommer:

  • Ha löpande kontakt med revisorer som du driver självständigt
  • Vara en del av företagets ledningsgrupp och är därmed delaktig i utvecklingen av hela verksamheten genom arbete med:
   • Resultat
   • Statistik
   • Uppföljning
   • Framåtriktat arbete där dina slutsatser och rapporter kommer att bidra till företaget tillväxt i stort.

  Du kommer även att ansvara för huvudkontorets personaladministration.

  Kvalifikationer och erfarenhet
  Vi söker dig med ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet som ekonomiansvarig, konsult eller liknande där du arbetat självständigt och är trygg i arbetsrollen. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete i mindre koncerner. Vidare är du en van användare av redovisningsprogram som Visma, affärssystem som Navision och Excel. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

  Personliga egenskaper
  För att passa in på Hälsokraft och för att vara framgångsrik i rollen som ekonomiansvarig, är du drivande, engagerad och har sinne för ordning och reda. Du är analytisk med ett genuint intresse för siffror och hur olika nyckeltal påverkar verksamheten. Du har ett proaktivt, resultatorienterat och strukturerat arbetssätt där din förmåga att se helheten och att blicka framåt kan bidra till att utveckla funktioner och arbetssätt som möter våra framtida behov. Du är förtroendeingivande och har god förmåga att kommunicera i både tal och skrift. Du trivs i en företagskultur präglad av prestigelöshet, högt tempo och stort engagemang. 

  Placeringsort: Stockholm, Sätra
  Tillträde: Så snart som möjligt
  Omfattning: Heltid
  Ansökan: Maila personligt brev och CV till lars@halsokraft.se senast den 31 oktober. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

  Om Hälsokraft
  Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av ett 60-tal hälsokostbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Hälsokraft ägs och drivs av sina handlare. Av handlare för handlare är ord som genomsyrar kedjans dagliga arbete. Hälsokraft äger även grossisten EVD som förser hälsokostbutiker med varor och livsstilsmagasinet Kurera/kurera.se. Huvudkontorets viktigaste roll är att skapa förutsättningar för sina butiker att bli det mest attraktiva inköpsstället för hälsoprodukter i både hjärta och hjärna.  

  Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

  Mer info