• Fritt fraktalternativ över 100 kr
  • Hälsorådgivning
  • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

    Sök

    Krispiga ingefärskakor
    Recept

    Krispiga ingefärskakor

    Underbart söta och kryddiga kakor med en krispig yta och en seg kärna, glutenfria och bakade helt utan socker.​

    Ingredienser (cirka 15 stycken)

    2,5 dl cashewnötter
    2 tsk Superfruit kokosmjöl
    2,5 dl medjool dadlar, urkärnade
    1 msk Superfruit kokosolja
    1 msk mald ingefära 

    Gör så här:

    Värm ugnen till 180 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Mixa samman alla ingredienser i en kraftfull mixer. Rulla degen till små bollar och lägg på plåten, platta till kakorna till önskad tjocklek. Grädda i cirka 10 minuter eller tills kakorna fått en fin gyllene färg. Låt kakorna svalna och ringla sedan smält choklad över. 

    Receptet kommer från Superfruit.