Acerola C-vitamin Pulver 100g
Nyform
139 kr
Skillnaden mellan naturligt C-vitamin och syntetiskt, är att naturligt innehåller mineraler och bioaktiva växtämnen som förstärker vitamin C....
Reservera och hämta i butik
- Bollebygd0 stEj i lager
- Bollnäs0 stEj i lager
- Borlänge0 stEj i lager
Handla lokalt
Kan hämtas om en timme
Inom butikens öppettider
Skillnaden mellan naturligt C-vitamin och syntetiskt, är att naturligt innehåller mineraler och bioaktiva växtämnen som förstärker vitamin C. Acerola körsbär (Malpighia puncifolia) kommer från en buske med röda frukter som liknar vanliga körsbär. Ett tunt skal och mjukt, saftigt fruktkött är typiskt för acerola körsbär. Likväl är det ingen njutningsfrukt. Åtminstone inte på våra breddgrader. Smaken är sur och fruktköttet innehåller talrika små frön, som upplevs som små stenar. Körsbäret skördas i ett tidigt mognadsstadium då C-vitaminhalten är som högst. Acerola körsbär innehåller cirka 30 gånger så mycket vitamin C som till exempel apelsiner.