Hälsorådgivning

Behöver du hjälp med att hitta rätt kosttillskott?

Att hitta rätt kosttillskott och andra hälsofrämjande preparat är inte alltid så lätt. Därför finns vi här för dig när du behöver, antingen fysiskt i någon av våra butiker eller digitalt via vår hemsida. Vill då få rådgivning digitalt skickar du in din fråga till vår hälsorådgivare Barbara via ett formulär. Här kan du ställa frågor kring allt som rör hälsa och välmående till frågor kring olika kosttillskott och preparat. I formuläret skriver du din fråga eller fundering till Barbara som svarar dig inom 1-2 vardagar.

Vi ser fram emot att guida dig till en hälsosam och hållbar livsstil. Välkommen att höra av dig!

Till formuläret

Om Barbara

Barbara har lång och gedigen kunskap och erfarenhet inom hälsa och rådgivning. Utöver att hon arbetat länge inom hälsokostbranschen är hon bland annat utbildad apotekstekniker och auktoriserad hälsorådgivare. Hon har utbildat sig till Zonterapeut inkluderande basmedicin och har gått kurser inom Ayurveda och Qi Gong. Hon är även certifierad hårmineralterapeut. Läs mer om hårmineralanalys här.

Barbara har bred kunskap inom områden som läkeväxter, kosttillskott, viktkontroll, nedstämdhet, immunsystemet, matsmältning och cirkulation. Och har gedigen produktkunskap inom Hälsokrafts breda sortiment. 

Barbaras fritidsintresse förutom att umgås med familj och vänner är odling, trädgård, lyssna på musik,  träning och hundpromenader med Jrt Love. Barbara talar flytande tyska, svenska och engelska och har förståelse i franska.