• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Om Hälsokraft


  En riktig hälsokostbutik med hjärtat på rätt ställe

  Hälsokraft startades 1993 och är idag en kedja bestående av ett 60-tal hälsokostbutiker från Kiruna i norr till Ystad i söder. Hälsokraft ägs och drivs av sina handlare. Av handlare för handlare är ord som genomsyrar kedjans dagliga arbete. Vi är nämligen övertygade om att det inte finns någon starkare kraft än den hos den egna entreprenören, eldsjälen och handlaren som är dedikerad att erbjuda sina kunder kunskap, kvalitet och omtanke för att hjälpa dem till en bättre hälsa. Varje dag arbetar vi för att du som kund ska känna att vi är den bästa hälsokostkedjan i både hjärta och hjärna.

  Hälsokrafts logotype med hjärtat i mitten återspeglar:

  Kunskap

  Vi erbjuder hög kunskap om de produkter vi säljer samt kvalitativ rådgivning för att ge dig de rätta pusselbitarna till ett hälsosamt liv.

  Kvalitet

  Vi erbjuder trygga kosttillskott, av Läkemedelsverket godkända växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, ekologiska livsmedel och säkra träningstillskott av högsta kvalitet och från välkända varumärken, självklart till rätt pris.

  Omtanke

  Vi är handlare dedikerade att hjälpa dig och naturen att må bra. Vi tror på personliga möten och finns därför till för att lyssna på dig och ge råd kring din hälsa.

   

  Rani Malk, VD Hälsokraft