Balans Matsmältning 20 påsar
Örtagubben
- Örtte med svarta vinbärsblad, kummin & koriander
- Zink bidrar till metabolismen
- En balanserad infusion med traditionella örter
Reservera och hämta i butik
- Bollebygd1 st
- Bollnäs2 st
- Borlänge4 st
Kan hämtas om en timme
Inom butikens öppettider
Stödjer matsmältning & metabolism av kolhydrater & fettsyror
Svarta vinbärsblad (Ribes nigrum) används traditionellt för sin antioxidativa effekt och stöd för urinvägarna. Småborre (Agrimonia eupatoria) och korianderfrukt (Coriandrum sativum) bidrar till en normal matsmältning. Kumminfrukt (Carum carvi) och violört (Viola odorata) är kända för att motverka uppblåsthet, medan nässelblad (Urtica dioica) stödjer kroppens naturliga reningsprocesser. Zink är tillsatt för att bidra till en normal metabolism av kolhydrater och fettsyror.
I samarbete med ett av Europas ledande GMP-certifierade örtföretag/fabrik i Litauen, som startade redan 1883, och tillsammans med Örtagubbens historia från 1930 finns grunden för gedigen örtkunskap. Med historiska och beprövade recept på örtkombinationer har vi tagit fram en serie för olika indikationsområden.