• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Göteborgsvägen 17

  517 36 Bollebygd

  Bollebygd

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 14.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Bollebygd

  Välkommen till Hälsokraft Bollebygd

  Välkommen till Hälsokraft i Bollebygd! Vi erbjuder ett brett sortiment av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård och ett urval av handgjorda produkter.

  Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Better You, Great Earth, Holistic, Alpha Plus, Pharma Nord, Weleda med mera.

  Att värna om de lokala företagen är viktigt och därför erbjuder vi närproducerade produkter såsom Ballasjöns honung, stenar från Kristallgården , havtornssalvor och oljor från MyHavtorn, marmelad, knäckebröd, te och pulver med havtorn från CC Havtornsdelikatesser , Sjömarkens Ägg, Vänga Gårdsglass, glutenfritt tunnbröd från Ekhaga Specialbageri samt förkläden och broderade presentkort.

  Vår logotyp återspeglar kunskap, kvalitet och omtanke. Vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att du ska återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  Kom gärna in och få goda råd om din kost och hälsa😊 Vi utför även tester kroppscanning med en Tanitavåg. Hör av dig så berättar vi mera.

  Varmt välkommen önskar Marie och Annelie.❤