• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Stortorget 9A

  294 31 Sölvesborg

  Sölvesborg

  Öppettider*

  Mån: Stängt

  Tis-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 14.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Sölvesborg

  Välkommen till Hälsokraft Sölvesborg

  Välkommen till Hälsokraft i Sölvesborg, ditt naturliga val när det gäller hälsa. Vi månar om människor, djur och natur vilket genomsyrar hela vårt produktsortiment och de behandlingar och tjänster vi erbjuder dig som kund. Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och har därför valt att arbeta med ledande märken som exempelvis Holistic, Alpha Plus, Great Earth, Pharma Nord, New Nordic, Superfruit, Better You, Weleda, Annemarie Börlind, Rosenserien, Dr Organic, Organic Shop, Burts Bees och Inika. I vår butik eftersträvar vi att erbjuda ett så rent och helst ekologiskt sortiment så långt det är möjligt för att minimera belastningen av gifter i våra kroppar och i vår miljö. På hyllorna hittar du hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, naturliga örter, teer, kryddor och även en del ekologiska livsmedel som; drycker, pasta, kokosfett, nötter, godis och choklad mm. Vi tillhandahåller även fotriktiga sandaler, spikmattor, hälsosamma kuddar och madrasser.

  De tjänster vi erbjuder utöver hälsorådgivning är: hårmineralanalys som bättre ger dig en bild av din näringsstatus och hälsa, massage, ansiktsbehandling, Megineterapi, naturmedicin, healing, akupressur och triggerpunktsbehandling.

  Vi som arbetar i butiken har ett genuint intresse för naturlig hälsa och vår önskan är att du som kund alltid ska mötas av professionell hjälp. Vi har gedigna utbildningar inom området som Hälsorådgivare, Naturterapeut och dipl. massör och vi ser alltid till ditt bästa. Vår önskan är att inspirera och väcka tankar, där du kan göra aktiva val för att leva ett hälsosamt liv.

  I butiken välkomnas du av Susanne, Madlene och Heidi. Ibland kommer även Malin, sjuksköterska/yogainstruktör samt Monia Larsson, medicinsk fotvårdare som gästspelar hos oss.

  Hjärtligt välkommen!

  Behandlingar

  Hårmineralanalys

  Massage

  Ansiktsbehandling

  Se aktuella priser med full behandlingsmeny och info på www.livshjulet.se alt. ring 0456-121 03 vid frågor.