• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Engelbrekt Galleria

  Storgatan 19

  771 30 Ludvika

  Ludvika

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 15.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Ludvika

  Välkommen till Hälsokraft Ludvika

  Välkommen till Hälsokraft-butiken i Ludvika - din främsta destination för hälsa och välbefinnande! Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa hälsoprodukter och expertkunskap för att hjälpa dig på din resa mot en friskare och mer balanserad livsstil.

  I vår butik hittar du allt du behöver för att ta hand om din kropp och själ. Vi har ett omfattande sortiment av kosttillskott som är noggrant utvalda för att möta dina individuella behov. Oavsett om du behöver stärka ditt immunsystem, förbättra din sömnkvalitet eller öka din energinivå, har vi produkterna som kan hjälpa dig att nå dina mål.

  Vi erbjuder även ett brett utbud av ekologiska livsmedel och naturliga skönhetsprodukter för att främja en hälsosam och hållbar livsstil. Våra hyllor är fyllda med hälsosamma snacks, superfoods och glutenfria alternativ för att tillgodose olika kostpreferenser och allergier.

  Vårt kunniga och engagerade team står alltid redo att ge dig personlig rådgivning och vägledning. Vi förstår att varje individ är unik och behöver skräddarsydda lösningar för att uppnå optimal hälsa. Oavsett om du har frågor om kost, träning, naturliga läkemedel eller behöver tips för att hantera stress, finns vi här för att hjälpa dig.

  Besök oss i butiken och upplev den vänliga och välkomnande atmosfären där du kan känna dig trygg i att du får de bästa produkterna och den bästa servicen. Vi är stolta över att vara en pålitlig resurs för hälsa och välbefinnande i Ludvika och ser fram emot att hjälpa dig att nå dina hälsomål!

  Kom till Hälsokraft-butiken i Ludvika och ge din hälsa en boost idag! 

  /Sussi, Johanna, Lollo, Sevim & Marina. 
  Hjärtligt välkommen! ❤