• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Borganäsvägen 26

  784 33 Borlänge

  Borlänge

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 14.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Borlänge

  Välkommen till Hälsokraft Borlänge

  I din hälsokraftbutik i Borlänge finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Holistic, Alpha Plus, Great Earth, Pharma Nord, New Nordic, Better You, Weleda, Annemarie Börlind, Rosenserien och Organic Shop. Vi erbjuder även hårmineralanalys. Kom in i butiken om ni vill veta mer.

  Vi erbjuder även dig som kund i Borlänge ett stort utbud av fotriktiga skor från Scholl, Arcopedico, Sköna Marie, Charlotte of Sweden, Birkenstock, Mephistra, Rosa negra, Cinnamon, Earth Spirit och Embla. Här hittar du även olika typer av skoinlägg och olika sorters stödstrumpor. Du får alltid en personlig hjälp med att hitta skor som passar dig om du så önskar!

  Vår logga återspeglar kunskap, kvalité och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  I butiken träffar du Marie, Sebastian och Cathrine som kommer att göra sitt bästa för at ta hand om dig och vägleda dig till bättre hälsa.

  Hjärtligt välkommen!