• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Stora Östergatan 14

  271 34 Ystad

  Ystad

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 15.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Ystad

  Välkommen till Hälsokraft Ystad Gågata

  I din hälsokraftbutik på gågatan i Ystad finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Holistic, Alpha Plus, Great Earth, Pharma Nord, New Nordic, Rawpowder, Better You, Weleda, Annemarie Börlind, Rosenserien, Dr Organic, Organic Shop, Terra Nova, Upgrit och Inika

  Vi erbjuder även dig som kund i Ystad lokalt producerade örter, kryddor och choklad, ekologiska teer och härliga tvålar.

  I vår salong erbjuder vi behandlingar som plockning och färgning av ögonbryn, ansiktsbehandlingar med Anne Marie Börlinds eller Q for Skin produkter samt massage av olika slag. Du kan även göra en hårmineralanalys i butiken för att få en bättre bild av din näringsstatus och hälsa.

  Vår logga återspeglar kunskap, kvalité och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  Hos oss möts du alltid av glad och trevlig personal!

  I butiken tas du om hand av Carolina, Josefine, Sofia, Sara (hudterapeut)och Caroline (massör).

  Hjärtligt välkommen! 

  Behandlingar

  Massage

  Ansiktsbehandling

  Hårmineralanalys

  Boka tid till våra behandlingar på telnr 0411-667 70 eller mail ystad@halsokraft.se .Det går även att boka via bokadirekt.se