• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Åsgatan 57

  776 31 Hedemora

  Hedemora

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 14.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Hedemora

  Välkommen till Hälsokraft Hedemora

  I din Hälsokraftbutik i Hedemora erbjuder vi ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Holistic, Alpha Plus, Great Earth, Pharma Nord, New Nordic, Rawpowder, Better You, Weleda, Annemarie Börlind, Rosenserien, Maria Åkerberg, Exuviance, Australian Bodycare, Organic Shop, Q for Skin, Jabushe med mera.

  Vi erbjuder även lokalt producerade kryddor och honung samt fotriktiga skor från Scholl, Sköna Marie, Charlotte, Rosanegra, Arcopedico, Earth Spirit och Embla med mera. Vi har stödstrumpor från Funq Wear och Segreta. Fina handgjorda tvålar och doftljus från Klockargårdens även deras tvättnötter. Träningskläder från Gymhive. Du kan även göra en hårmineralanalys i butiken för att få en bättre bild av din näringsstatus och hälsa.

  Vår logga återspeglar kunskap, kvalité och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  I butiken tas du om hand av Jenny med personal

  Hjärtligt välkommen! ❤

  Behandlingar

  Hårmineralanalys

  Massage

  Ansiktsbehandling

  För att boka:

  www.timma.se/halsokraft eller ring för tidsbokning 0225-132 20.