• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Oskargallerian

  Lasarettsgatan 20

  891 33 Örnsköldsvik

  Örnsköldsvik

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 19.00

  Lör: 10.00 - 16.00

  Sön: 12.00 - 16.00

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Örnsköldsvik

  Välkommen till Hälsokraft Örnsköldsvik

  I Örnsköldsviks största hälsokostbutik finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Holistic, Alpha Plus, Great Earth, Pharma Nord, New Nordic, Helhetshälsa, Pureness, Raw powder, Better You, Weleda, Annemarie Börlind, Rosenserien, Q for skin, Organic Shop, Klockargården, Pukka, och Yogi te. Utöver våra fina kosttillskott har vi även ett stort utbud av fotriktiga skor från bland annat Embla, Scholl, Sköna marie och Rockspring. Vi har även ett stort utbud av borstar, skrubbar, massageprodukter, läsglasögon, badbakelser och fotmassagerullar. 

  Vi har även ett brett utbud av kristaller och stenar. Upp till 100 olika sorter med flera olika kvaliteter som tumlat, råa stenar och kluster. Till dem finns även tillbehör som kristallböcker, smyckesspiraler, snören, organzapåsar, smycken och salvia. Våra vackra drömfångare finns i många olika storlekar och färger.

  Vi säljer även Rawfika, bakelser utan tillsatt socker, fri från gluten, mejeri.och ägg.

  I vår fina butik i Örnsköldsvik erbjuder vi även Hårmineralanalyser. Välkommen in och boka din tid.

  Vår logga återspeglar kunskap, kvalité och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  När du kommer till oss i Örnsköldsvik så kommer du att träffa Linda, Erika och Helena. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa just dig och du ska alltid mötas med ett leende och ett trevligt bemötande.

  Hjärtligt välkommen! ❤

  Behandlingar

  Hårmineralanalys

  Hårmineralanalysen mäter mängden mineraler i kroppen. Mängden mineraler i håret speglar mineralstatusen i kroppen. Analysen avslöjar ett unikt sätt den inre miljön i kroppens celler under en längre tidsperiod som andra analysmetoder har svårt att visa. Kostnad 1800 kr inkl genomgång, analys samt cirka 1 timme genom gång av just din analys.

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.