• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Drottninggatan 73

  374 38 Karlshamn

  Karlshamn

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 15.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Karlshamn

  Välkommen till Hälsokraft Karlshamn

  I din Hälsokraftbutik i Karlshamn finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, ayurvediska tillskott, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska och hälsosamma livsmedel samt träningstillskott. Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken. Vi saluför även rawfoodglass från Lily&Hanna. Vi hjälper till att prova ut fotriktiga skor från Joya, Scholl, Arcopedico, Green Comfort, Charlotte, Rock och Embla, vi säljer hälsosamma kuddar och madrasser.

  I vår salong erbjuder vi behandlingar som plockning och färgning av ögonbryn och fransar, ansiktsbehandlingar med AnneMarie Börlinds produkter samt vaxning av ansikte och ben. Du kan även göra en hårmineralanalys i butiken som vi är certifierade i för att få en bättre bild av din näringsstatus och hälsa. Läs mer och boka din behandling här.

  Vår logotyp återspeglar kunskap, kvalitet och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  I butiken tar Caroline, Marie och Ann-Sofi hand om dig!

  Hjärtligt välkommen! ❤

  Behandlingar

  Hårmineralanalys

  En hårmineralanalys hjälper dig att få en detaljerad översikt över din mineralstatus inklusive balansen hos och relationen mellan olika viktiga näringsämnen.

  Ansiktsbehandling

  I behandlingarna används naturliga produkter som alla har ett ursprung i vår natur, aktiva oljor, örter och alger. För du vet väl att huden är kroppens största organ som snabbt tar upp näringen ur de fina krämerna och serumen? Märken som används är AnneMarie Börlind, Eco by Sonya, Q for skin och Rosenserien