• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Västra Stationsgatan 3

  821 43 Bollnäs

  Bollnäs

  Öppettider*

  Mån-fre: 10:00 - 18:00

  Lör: 10:00 - 15:00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Bollnäs

  Välkommen till Hälsokraft Bollnäs

  Välkommen till Hälsokraft Bollnäs I din hälsokraftbutik i Bollnäs finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk hudvård, supermat, ekologiska livsmedel samt träningstillskott.

  Vi erbjuder säkra produkter från ledande varumärken som Holistic, Alpha plus, Greath Earth, Pharma Nord, New Nordic, Better you, Weleda, Novovita, Rosenserien, Dr Organic och Organic shop. Vi har även ett stort sortiment av sköna fotriktiga skor bla från Scholl och Embla. Vi erbjuder även behandlingar som plockning och färgning av ögonbryn, ansiktsbehandlingar med Rosenserien och massage. Du kan även göra en hårmineralanalys i butiken för att få en bättre bild av din näringsstatus och hälsa.

  Vår logga återspeglar kunskap, kvalitet och omtanke och vårt mål är att inspirera dig till att leva ett hälsosamt liv i balans och att återkomma till oss med ett leende på läpparna.

  I butiken tas du om hand av Sylvia & Catherine.

  Hjärtligt välkommen! 

  Behandlingar

  Hårmineralanalys
  Massage
  Ansiktsbehandling

  För tidsbokning och mer information boka på tel: 0278-10704, i butik eller skriv meddelande på våran Facebook. Välkommen!