• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  agaDA – Stimulerar kroppens eget, naturliga immunsystem
  Hälsa

  agaDA – Stimulerar kroppens eget, naturliga immunsystem

  Kroppens eget, normalt verkande immunsystem utgör utan tvekan vårt bästa försvar – både före, under och efter en infektion. Ett system som fungerar lika bra oavsett om det handlar om virus eller bakterier. Utmaningen är att vårt immunsystem lätt kommer ur balans och försvagas. Kliniska studier och lång erfarenhet visar att Agada hjälper kroppen att bibehålla sitt starka, normala immunsystem. Och bättre kan det inte bli.

  Agada är en ny typ av adaptogent kosttillskott. Ett resultat av 20 års klinisk forskning och 26 publicerade studier. Utvecklat med ett enda mål – att understödja kroppens eget, starka, naturliga försvar.

  Att det fungerar är visat i kliniska studier på över 2000 personer varav 250 barn

  Dessutom är Agada är snabbverkande. Maximala nivå av aktiva ämnen i blodet uppnås redan inom 90 minuter, från det att kapseln sväljs.

  Två unika adaptogener som samverkar

  Agada består av en unik kombination av två adaptogener – med mycket specifika egenskaper: SHA-10, världens mest väldokumenterade extrakt av Andrographis och SHE-3, världens mest väldokumenterade extrakt av rysk rot (Eleutherococcus). Två adaptogener som samverkar och förstärker varandras effekt. Resultatet blir snabbt och kraftfullt.

  Ny typ av kosttillskott

  Agada är det första kosttillskottet av sitt slag. En adaptogen-kombination som i stället för att stimulera kroppens immunsystem stödjer det naturliga, starka och normalt fungerande immunsystemet.

  Halverad frånvaro

  En av de första kliniska studierna, gjordes på 107 ungdomar med en snittålder på 18 år. Ungdomarna följdes under tre vintermånader. Hälften fick två kapslar Agada per dag, hälften fick identiska placebo. Resultatet var tydligt – de ungdomar som fått Agada hade hälften så många frånvarodagar från skolan. Ett resultat som sedan har kunnat bekräftas i ett flertal kliniska studier – den senaste från 2021. En studie som genomfördes på åtta mellansvenska vårdcentraler.

  Forskarna förklarar: 

  ”Adaptogenerna i Agada stöder kroppens allmänna motståndskraft – immunsystemet kan fungera precis så som det är tänkt att fungera när kroppen är utvilad och välnärd. Och bättre kan det inte bli – för ett normalt fungerande immunsystem är vårt bästa försvar – oavsett om det gäller före, under eller efter en infektion.”

  100 procent rent

  Agada tillverkas med samma kvalitetskrav som ett läkemedel. Därför analyseras varje batch avseende tänkbara föroreningar som tungmetaller, pesticider, ETO, mikrober med mera. Analysen sker både av råvaran och av den färdiga produkten.

  Referenser:
  Prevention of common colds with Andrographis paniculata dried extract. A Pilot double blind trial.
  DOI: 10.1016/S0944-7113(97)80051-7