• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  För en sommar med balans och energi
  Hälsa

  För en sommar med balans och energi

  Känner du den ljuva doften av hägg och syren? Eller… Känner du mest stressen från avslutningar, deadlines och allt som måste göras innan sommaren? Lugn, stanna upp, andas och lägg det på en nivå som funkar för dig. Här får du några enkla tips på hur du kan hämta ny kraft.

  Tänk att det nästan alltid är samma känsla, i alla fall för de allra flesta, den här tiden på året, när vi egentligen borde njuta så mycket vi kan. Våren, tiden då allt exploderar efter vintern. Då 50 nyanser av grönt och glada människor på uteserveringar blandas med studentsånger och ett hopp om att vi snart kan få köpa svenska jordgubbar och färsk potatis.

  Men hade det inte varit skönt om vi kunde få ihop alla måsten med njutningen till en lagom behaglig kombo? Hur vi än vrider och vänder på det, så behöver vi ta hand om oss.

  Vår hud som nu äntligen ska få ta emot den varma sköna sommarsolen, behöver vi vara extra rädd om. Sola lite lagom. Stötta kroppen på alla sätt både inifrån och utifrån, med bra mat, en god sömn och solskydd. Men även med till exempel Biocell Collagen med hyaluronsyra. Den innehåller ämnen som är viktiga för både leder, brosk och hud.

  Just i stressade perioder, när vi har som allra minst tid, är tiden då vi måste vara extra noga med kost, sömn och aktiv återhämtning. Se dessa som pelare i ditt fundament för att klara av vardagens utmaningar.

  Det går att göra på många sätt. Ett tips är att göra en daglig smoothie. Det går snabbt, det är både gott, nyttigt och energigivande. Här har du möjlighet att hälla i lite allt möjlig som stärker, som till exempel spenat, citron och ingefära. Eller öppna dina kapslar med kollagen eller gurkmeja och häll i vetja.

  När vi stressar förbrukar vi mer av våra inre resurser än vad vi normalt gör, och det kan vara bra att fylla på med bland annat B-vitaminer. Panthothenic Acid 1000 innehåller vitamin B5 som är viktig för prestationsförmågan och för att minska trötthet och utmattning.

  Se över dina veckor framöver, och hur du kan ta hand om dig själv på bästa sätt.
  Du är viktig.
  Du är fantastisk precis som du är.
  Din hälsa kommer först.

  Tips för att skapa bättre balans och mer energi

  • Var ute i naturen så mycket du kan.
  • Naturen har en naturligt helande kraft. Stanna upp, andas och låt träden, blommorna, dofterna svepa in dig som en varm och välgörande kram.
  • Guldsmoothie. Öppna kapseln från din gurkmeja och blanda med din smoothie.
  • Ta korta pauser varje halvtimme, en bensträckare och några djupa andetag
  • Umgås bara med folk som ger dig bra energi.
  • Se över din kalender och boka av sånt som du verkligen inte måste göra.
  • Boka en stillsam date med dig själv. Läs en bok, ta en massage eller kolla på en härlig feelgood film.