• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Förkyld, trött och hängig?
  Hälsa

  Förkyld, trött och hängig?

  En virusinfektion är inte bara jobbig på grund av själva symptomen, nästan lika besvärligt är den trötthet som alltid följer med. agaDA är ett svenskutvecklat kosttillskott som hjälper snabbt. Utvecklat för att stödja både immunsystemet och för att du snabbt ska få tillbaka kraft, ork och energi.

  Det som gör agaDA unikt är att det fungerar lika bra oavsett om du vill undvika att en infektion bryter ut eller om du redan är förkyld. agaDA hjälper oavsett.

  Att agaDA fungerat är visat i en rad kliniska studier. Forskningen har pågått i drygt 30 år och fram till idag har det publicerats 28 studier, varav den senaste publicerades i augusti 2023.

  Hur är det möjligt?

  Förklaringen är att agaDA innehåller två unika adaptogener, rysk rot och andrographis som traditionellt har använts vid förkylning, influensa, bihåleinflammation och trötthet, framför allt i Ryssland, Kina och Indien.

  Balanserande effekt

  Det forskningen oväntat visat, är att rysk rot och andrographis inte stimulerar några specifika immunfunktioner – vilket forskarna förväntat sig. I stället optimerar adaptogenerna kroppens funktioner, samtidigt som de bidrar till att balansera kroppens eget immunsystem, både det medfödda och det specifika. Och det är den bästa hjälpen din kropp kan få, ett normalt verkande och aktivt immunsystem.

  Stöttar kroppens egen förmåga

  Den stora fördelen är att agaDA hjälper kroppen att själv ta hand om infektionen vilket ger en bredare effekt, jämfört med om det handlat om att stimulera immunsystemet. Det är också förklaringen till att agaDA fungerar lika bra oavsett om det handlar om virus eller bakterier, oavsett när du använder den – före, efter eller under en infektion.

  Andrographis bidrar till immunsystemets och luftvägarnas normala funktion. Rysk rot bidrar till ork i samband med återhämtning samt till kroppens allmänna motståndskraft.