• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Time to glow! Skönhetstips som får dig att stråla
  Skönhet

  Time to glow! Skönhetstips som får dig att stråla

  Champagnedruva och fransk melon för huden. Sprinkla med lite extra vitaminer och mineraler för ett glansigt hår.  
  – Jo, jag tackar!  I’ll have what she is having.

  Blir inte du också lite förundrad ibland över hur vissa människor bara kan ha glänsande hår och skimrande hud som om de kom direkt från en skönhetsbehandling?

  Det kan ju såklart bero på alla möjliga saker. Vi vet ju att skönhet kommer inifrån och vi vet också att du är fin precis som du är. Men om du vill ge dig själv lite extra glow kan vi med varm hand presentera Beautiful skin och Beautiful hair från Great Earth. En perfekt kombination av oljor, vitaminer och mineraler för att bibehålla en normal hud samt hår.

  En perfekt kombination för strålande hy

  Beautiful skin-kapseln är inte bara vacker att se på, den innehåller en trippelkombination av essentiella fettsyror från arganolja, nattljusolja och gold of pleasure (oljedådra). Tillskottet är en så kallad duokapsel med torra ingredienser i den inre kapseln och oljorna i den yttre.

  De torra ingredienserna består av det patenterade extraktet SkinAx2* från champagnedruva och fransk melon, men även C-vitamin och zink. Det här är skinfood deluxe.

  Viktiga näringsämnen för håret

  Beautiful hair innehåller både vitaminer och mineraler som biotin, zink, koppar och cystein. Dessa ingredienser är viktiga för hårets uppbyggnad, för att bibehålla ett normalt och friskt hår men även för hårets pigmentering.

  Men det viktigaste är ändå att hitta en sund och hållbar livsstil med bra mat, minska på stress, sov dina timmar som du behöver och omge dig med härliga människor. Kosttillskotten finns för att hjälpa dig lite på traven, som en god vän.

  Precis som naturen är det här tiden på året då vi också sträcker på oss lite extra, kryper fram från våra vinterbon, ”vårstädar” våra kroppar och förbereder oss för den ljusa och varma årstiden.

  – Varför inte börja från insidan? Get glowing today! 

  *En studie gjord på SkinAx2, visade att 82 procent av kvinnorna var nöjda med resultatet och kände sig mer attraktiva, efter bara åtta veckor.”