• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  KSM66 hjälper dig både med träning och vikt
  Träning

  KSM66 hjälper dig både med träning och vikt

  Ett flertal studier, den senaste publicerad nu i maj, visar att KSM66 förbättrar kondition, syreupptag och styrka. Kroppen svarar helt enkelt bättre på träning. Dessutom, vilket kanske är förvånande, bidrar KSM66 till ett lägre BMI. Men förklaringen är lika enkel som logisk. Det hänger ihop med stresshormonet kortisol.

  När kroppen utsätts för stress under en längre tid ökar utsöndringen av stresshormonet kortisol. Ett hormon som i lagom mängd frigöra energi och skydda oss från inflammation.

  Kortisol bryter ner muskler

  Däremot – vid upprepad stress blir effekten den omvända – kortisolet blir katabolt vilket innebär att det blir nedbrytande. Resultatet blir att kaloriförbrukningen sjunker samtidigt som muskelceller bryts ner för att frigöra glukos. Glukos som omvandlas till fettvävnad.

  Även hormoner påverkas

  Andra energikrävande funktioner som sätts på sparlåga när kortisolmängden ökar är produktionen av testosteron, östrogen, och sköldkörtelhormon. Hormon som är centrala för muskelbyggnad, cellreparation, hormonbalans och sexlust.

  Kroppen blir svårtränad

  En påtaglig effekt av långvarig stress är därför att du måste jobba hårdare för att uppnå resultat med din träning, samtidigt som det blir svårare att hålla extrakilona borta.

  Effekt på muskler, uthållighet och sexlust

  Ett flertal välgjorda kliniska studier visar att träningen effektiviseras redan vid intag av 2 kapslar KSM66 per dag. Det studierna visar är att:

  • Kondition och syreupptag förbättras vilket gör det lättare att komma igång med träning.
  • Styrkan i arbetande muskler förbättras. Du märker alltså snabbare resultat av träning.
  • Muskelvolymen ökar. Det innebär att om du styrketränar för att öka din muskelmängd kommer du se att kroppen svarar lättare.
  • BMI liksom vikten påverkas åt rätt håll. KSM66 är inget bantningsmedel men det hjälper till att bygga muskler istället för fett.
  • Som en bonus förbättras också sexlusten

  Logisk förklaring

  Skälet till att KSM66 kan hjälpa mot så många, tillsynes olika problem, är att de är resultatet av stress – och KSM66 har en uttalad förmåga att förbättra kroppens motståndskraft mot stress. Att det fungerar är visat i 22 kliniska studier. När kroppen får hjälp att hantera stressen kan kroppen vila och återhämta sig. Som en direkt konsekvens normaliseras kortisolnivåerna vilket startar en positiv spiral som bl.a. bidrar till att normalisera hormonnivåer och ämnesomsättningen.

  I Sverige är KSM66 framförallt känd för att öka motståndskraften mot stress, öka ork och lugn samt för att bidra till en bättre emotionell balans. Men i USA där KSM66 lanserades redan 2012 där ingår det unika fullspektrumextraktet i hundratals träningsprodukter riktade både till motionärer och till professionella utövare. 


  De hos EFSA registrerade hälsopåståendena är kliniskt dokumenterade i extraktspecifika studier och lyder: Ashwagandha (KSM66) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork. Dessutom stödjer Ashwagandha mannens sexuella funktion och kvinnans reproduktiva organ samt bidrar till energi, uthållighet och ökad muskelmassa vid träning. Via sin antioxidativa kapacitet bidrar Ashwagandha även till bibehållen allmänhälsa.