• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Havtorn - den naturliga lösningen för torra slemhinnor i sommar
  Hälsa

  Havtorn - den naturliga lösningen för torra slemhinnor i sommar

  Sommarvärmen står för dörren och med den kommer en känsla av frihet och glädje. Men för vissa kan torra slemhinnor ställa till det och göra sommaren obekväm. Men det finns hjälp att få!

  Två miljoner svenskar lider av torra slemhinnor, men det finns en lösning på problemet - havtorn. Dessa små gula bär som odlas på den tibetanska platån är fyllda med antioxidanter och vitaminer som A, B, C, E och K. Men framför allt innehåller de omega-7, en fettsyra som återfuktar slemhinnornas celler i hela kroppen.

  Ofta problem i samband med klimakteriet

  Kvinnor i klimakteriet drabbas ofta av torra slemhinnor, men även andra kan få problem. Om du tillbringar mycket tid framför skärmar eller tar läkemedel kan du också drabbas. Havtorn kan hjälpa dig att få tillbaka den naturliga fuktbalansen i kroppens alla slemhinnor.

  Återfuktar slemhinnorna

  Kosttillskottet reMoist är en naturlig produkt som bidrar till att återfukta torra slemhinnor. Den innehåller 100 procent naturligt och ekologiskt standardiserat havtornsextrakt, Omegia, som utvunnits från havtornsbär som odlas på den tibetanska platån. Där finns varken bekämpningsmedel eller föroreningar och bevattningen av grödorna sker helt naturligt från smält snö och rik på mineraler. Havtornsbären som odlas i Tibet innehåller mer antioxidanter än några andra havtornsbär i världen.

  Det finns naturlig hjälp att få

  Torra slemhinnor kan vara obekvämt och jobbigt, men med hjälp av reMoist och dess havtornsextrakt kan du återfå fuktbalansen och känna dig bekväm och avslappnad under sommaren. Varför inte unna dig själv och njuta av sommarlivet utan att oroas av torr hud och torra slemhinnor?

  Så, när du planerar dina sommaraktiviteter, glöm inte att ta hand om din kropp och din hälsa. Med havtorn kan du återfå en naturlig fuktbalans i kroppen och njuta av allt som sommaren har att erbjuda. Ta på dig solglasögonen, känn solens strålar mot din hud och luta dig tillbaka med vetskapen om att du har reMoist och havtorn som din sommarhjälp.