• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Nu är lederna mjuka och rörliga
  Hälsa

  Nu är lederna mjuka och rörliga

  Ing-Mari och Åke har två saker gemensamt. Båda två vet hur det är att ha ont – ledproblem som begränsar vardagen. Vad de också har gemensamt är att de provat Curamin och fått tillbaka sina rörliga liv.

  Ing-Mari Trulsson från Höganäs har till och från haft problem med sina leder i över 15 år. Tack vare en duktig hälsokosthandlare, tålamod och Curamin mår hon mycket bättre idag.

  – Det har varit jättejobbigt. Jag har haft ont både när jag rör mig, är ute och går och på nätterna när jag sover. Ibland har det nästan känts hopplöst.

  Tips i butik

  Ing-Mari som är trogen kund i sin Hälsokraftbutik i Höganäs kan inte nog berömma butiken.
  – Tjejerna i butiken har verkligen engagerat sig i mig och hela tiden har jag blivit bättre och bättre. Men det bästa tipset var trots allt Curamin. Så fort den kom till Sverige tyckte dom att jag skulle prova.

  Bättre på en vecka

  – Jag började med den höga dosen och jag blev förvånad – förbättringen kom redan efter en vecka. Succesivt har det sedan blivit bättre och bättre. Självklart är jag inte av med alla besvär, men kroppen och lederna är mycket mjukare och rörligare – och jag sover utan obehag. Jag är verkligen glad.

  Oväntad hjälp på magen

  – Något som verkligen förvånade mig var effekten på min mage. Jag har haft jättemycket problem med min mage, men sedan jag började äta Curamin så fungerar den också mycket bättre.

  Knät ville inte läka

  Hösten 2018 skadade Åke knäet och det ville inte läka trots sjukgymnastik. Läkaren gav inte Åke mycket hopp men ett kosttillskott från USA blev vändningen. Åke Falander 75 år och hans fru älskar att gå ut med sina hundar. Men hösten 2018 tog det tvärstopp efter att Åke fått rejält ont i sitt knä.

  Slängde kryckorna

  – I Strängnäs där vi bor har vi en duktig hälsobutik som jag gärna går in och pratar med. Jag berättade om mina problem och fick rådet att prova ett nytt kosttillskott från USA – Curamin.

  – Jag gjorde som det stod på burken och tog två kapslar morgon och kväll och efter någon vecka började det kännas bättre i knäet. Två veckor senare började vi promenera med hundarna igen, lite försiktigt i början. Men döm om min förvåning när jag efter någon månad var så mjuk och rörlig att jag helt kunde gå utan kryckor.
  Nu har jag gått över till en ny och starkare variant som kallas Curamin Forte, och då klarar jag mig med en kapsel per dag. Skulle jag överanstränga knäet så ökar jag dosen några dagar så är det fixat.

  Curamin hjälper 9 av 10 – oftast inom 2 veckor

  Curamin är resultatet av 15 års forskning. En unik kombination av Gurkmeja (BCM95®) och Boswellia (BosPure®). En kombination som utsetts till bästa ledprodukt i USA år efter år och vars effekt är dokumenterad i flera publicerade studier.
  Gurkmeja och Boswellia är effektiva var för sig men studier visar att de är ännu bättre tillsammans. Effekten förstärks ytterligare av att den speciella Gurkmejan som används, BCM95 tas upp snabbt och stannar kvar länge i kroppen.

  9 av 10 fick effekt

  Effekten av det höga upptaget i kombination med Boswellians förstärkande egenskaper visade sig direkt i kliniska studie. Nio av tio upplevde bättre ledhälsa, rörligare och flexiblare leder och mindre besvär i form av t.ex. ömmande leder. Idag är den kunskapen skyddad av 29 patent.

  Vann igen, 2019

  I Sverige är kosttillskottet Curamin relativt nytt. I USA däremot, där har Curamin funnits i snart 10 år och vunnit 30 utmärkelser – den senaste 2019.

  *Curamin innehåller Gurkmeja (BCM95®) och Boswellia (BosPure®): Gurkmeja (BCM95®) hjälper till att skydda våra leder och bidrar därigenom till bibehållen ledhälsa. Bidrar också till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress och till att bibehålla immunsystemets normala funktion. Boswellia (BosPure®) stödjer dessutom ledens komfort och rörlighet samt skyddar matsmältningssystemet och verkar lugnande på tarmen.