• Fritt fraktalternativ över 100 kr
  • Hälsorådgivning i butik
  • Samma pris i butik & online

Sök

Krispiga ingefärskakor

Krispiga ingefärskakor

Underbart söta och kryddiga kakor med en krispig yta och en seg kärna, glutenfria och bakade helt utan socker.​

Ingredienser (cirka 15 stycken)

2,5 dl cashewnötter
2 tsk Superfruit kokosmjöl
2,5 dl medjool dadlar, urkärnade
1 msk Superfruit kokosolja
1 msk mald ingefära 

Gör så här:

Värm ugnen till 180 grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Mixa samman alla ingredienser i en kraftfull mixer. Rulla degen till små bollar och lägg på plåten, platta till kakorna till önskad tjocklek. Grädda i cirka 10 minuter eller tills kakorna fått en fin gyllene färg. Låt kakorna svalna och ringla sedan smält choklad över. 

Receptet kommer från Superfruit.