• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  5 tips för vackert sommarhår
  Skönhet

  5 tips för vackert sommarhår

  Sommaren är snart här och allt du vill ha är ett sommarfint hår. Känner du igen dig i den beskrivningen? Då är den här listan något för dig. Här kommer fem tips på hur du kan boosta ditt hår och låta svallet glänsa framöver.

  1. Strunta i värmeprodukter

   När du använder mycket värme i håret är det stor risk att det blir matt, tort och slitet med kluvna toppar. Om du ändå verkligen vill använda hårfönen är ett tips att använda så kall luft som möjligt så sliter du mindre på håret.

  2. Borsta håret med en naturborste

   Med en bra naturborste kan håret få en ökad glans, mindre friss och skyddas från hårskador. Dessutom är det ett bra alternativ till dig som är håröm, eftersom håret reds ut enklare med en sådan borste.

  3. Använd solskydd till håret

   De flesta använder solskydd till huden men det är många som inte vet att det är viktigt att även skydda håret mot solen. Solen torkar nämligen ut hårstråna och gör håret torrt och frissigt.

  4. Duscha kallt

   Kallt vatten bevarar de naturliga oljorna i ditt hår och det gör att fukten stannar kvar och håret blir mindre statiskt. Det kalla vattnet tätar också det yttre skiktet på ditt hår vilket leder till att håret ser mer glansigt ut.

  5. Ta tillskott

   Boosta håret inifrån och ta tillskott som innehåller bra näringsämnen, så som biotin och zink. Silica Plus innehåller zink, biotin, pantotensyra, betakaroten och kisel från åkerfräken. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud och zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normala naglar och normal hud.