Dinkelbröd 250g
Lindroos
- Odlat på svenska gårdar i Västergötland
- Lägre GI än vanligt bröd bakat på vete
- Högre halt av essentiella aminosyror
- Går att använda som pizzabotten
- 100% ekologiskt dinkelmjöl
Reservera och hämta i butik
- Arvika2 st
- Bollebygd1 st
- Borlänge3 st
Kan hämtas om en timme
Inom butikens öppettider
Ekologiskt dinkelbröd bakat med svensk tradition
Dinkelbröd från Lindroos är ett rustikt & smakrikt tunnbröd, bakat helt på ekologiskt dinkelmjöl, hälften fullkorn, hälften vitt. Från svenska gårdar i samarbete med Wästgötarna. Brödet gräddas av Stödebröd, experter på tunnbröd, och bjuder på en äkta smak av dinkel som passar lika bra till vardag som till fest. Servera det med midsommarsillen, på ostbrickan eller som bas till små pizzor. Ett allsidigt bröd för varje tillfälle.