• Fritt fraktalternativ över 100 kr
  • Hälsorådgivning
  • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

    Sök

    Vassle & Kollagenprotein Kakao 750g

    Upgrit

    375 kr
    • Komplett proteintillskott
    • Vassle & kollagen i en 2:1 ratio
    Upgrits Vassle & Kollagenprotein av högsta kvalitet med matsmältningsenzymer & smak av kakao. Sett till kvaliteten mellan olika proteinkällor räknas vassle till en av de allra främsta.

    I lager

    • Fritt fraktalternativ över 100 kr
    • Hälsorådgivning
    • Samma pris i butik & online

    Reservera och hämta i butik

    • Boden
      2 st
    • Borås
      1 st
    • Bålsta
      1 st
    Handla lokalt

    Kan hämtas om en timme

    Inom butikens öppettider

    Laktos fri

    Vassle är en proteinkälla som naturligt finns i mjölk. Sett till kvaliteten mellan olika proteinkällor räknas vassle till en av de allra främsta tack vare sitt höga biologiska värde. Detta kan enkelt förklaras med att vassle har en närmast optimal sammansättning av de aminosyror kroppens vävnad och muskler behöver för uppbyggnad. Tack vare detta är vassleprotein perfekt att inta oavsett vilken typ av tränings- eller motionsform du utövar.                       

    Kollagen finns i vår bindväv, leder, brosk, hår, naglar och hud. När vi blir äldre minskar produktionen av kollagen. Kollagenprotein innehåller glycin, prolin och hydroxiprolin, de tre aminosyror som kroppen använder för att tillverka sitt eget kollagen. Dessa aminosyror saknas ofta i modern kost och det blir därför alltmer viktigt att tillsätta dessa  på annat vis.       

    Vassle & Kollagen innehåller även Digezyme, vilket är en sammansättning av fem olika matsmältningsenzymer. Amylas hjälper matsmältningen av kolhydrater. Lipas hjälper nedbrytningen och matsmältningen av fetter genom att bryta ner större molekyler till mindre. Laktas ger en källa till det enzym som används för att bryta ner laktos. Proteas katalyserar nedbrytningen av bindningarna mellan aminosyror i proteiner. Cellulas hjälper din kropp att bryta ner växtfibrer.