• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Behandlingar

  Utöver härliga produkter och livsmedel erbjuder Hälsokraft ett flertal tjänster för att se till att du mår så bra som du kan göra.

  Gör en hårmineralanalys och låt ditt hår berätta om din hälsa. En hårmineralanalys kan avslöja din inre balans, kroppens mineralstatus, din ämnesomsättningstyp och ditt fysiska tillstånd på ett sätt som är svårt att få fram med sjukvårdens blodprover.

  Unna dig en avkopplande massage för att hjälpa trötta och stela muskler, lindra värk och öka blodcirkulationen. Eller kanske en uppfräschande ansiktsbehandling för att ta fram det bästa av din vackra hy? Ett aktivt liv blir både lättare och roligare om du har fötter som mår bra. En skön fotvårdsbehandling kan hjälpa dig med förhårdnader och besvärliga tånaglar.

  Andra tjänster du kan hitta hos vissa Hälsokraftbutiker är bland annat läkarkontroller och provtagning för kolesterol, blodvärden, blodsocker och blodtryck, kroppsfettsmätning, kostrådgivning och frekvensscanning. Samt övriga behandlingar som frans- och brynfärgning, brynplock, vaxning av överläpp, ben och bikinilinje, makeup-rådgivning, handspa med paraffinbad, öronljusbehandling med mera.

  Nedan kan du läsa mer om våra olika behandlingar. Hälsokraftbutikerna sätter själva priser på de tjänster de erbjuder. Under respektive behandling hittar du de butiker som erbjuder tjänsten. För prisuppgifter, klicka direkt på butiken. Om du inte hittar informationen där kontakta din Hälsokraftbutik för mer information. Kontaktuppgifter hittar du på butikssidan.

  För ytterligare information är du välkommen att kontakta din Hälsokraftbutik.