• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Hälsokraft-teamets favoritprodukter 2023
  Hälsa

  Hälsokraft-teamets favoritprodukter 2023

  Ibland kommer frågan om vilka produkter som vi på Hälsokraft själva använder. Det är väldigt svårt att bara säga några eftersom vårt sortiment är så brett och vi älskar alla våra produkter! Men givetvis har vi våra favoriter som vi bara inte kan vara utan. Här delar några ur Hälsokraft-teamet med sig av sina absoluta favoritprodukter just nu. Kanske hittar du en ny favorit?

  Katarina

  "Jag har jobbat på Hälsokraft i över 20 år med vår kundklubb och andra administrativa uppgifter på kontoret. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner. Är nybliven mormor så det bästa jag vet är att träffa mitt barnbarn. Följer även allt inom handboll då bägge mina döttrar spelar och det är en kul tv-sport."

  1. Annemarie Börlind System Absolute Day Cream 50ml: En helt underbar dagkräm som jag fastnade för direkt. Härlig doft och konsistens som går in bra i huden. Passar perfekt för min torra hud så jag använder den både morgon och kväll. 

  2. MedicineGarden triGUT mjölksyrakomplex 60 kapslar: Efter många år av problem med magen provade jag triGUT som jag fick i present. Efter bara 1-2 veckors användning besväras jag inte längre av magen och nu kan jag kan inte leva utan dom!

   3. Bio-Oil 200ml: Jag gillar verkligen att smörja in mig så jag brukar använda bio-oil direkt efter duschen. Ibland, om jag är mycket torr,  använder jag även bio-oil i ansiktet på kvällen. Även min man som har en del operationsärr använder den för att mjuka upp huden. Så den kan verkligen användas till mycket.

  Miriam

   "Jag har jobbat inom Hälsokraftkoncernen i ca 6 år och jobbar på  marknadsavdelningen med bland annat kampanjer, content och grafisk formgivning. En paketerad hälsonörd med intresse för kost, träning och  natur. Mycket av fritiden går åt till träning – mestadels crossfit och  biceps curls. I övrigt är sol, kaffe och resa stora favoriter i livet, gärna  tillsammans med familj och vänner."

  1. Rosenserien Deodorant Roll-On Rose 50 mlDenna deo är en storfavorit som jag använt i många år. En fräsch, effektiv och mild deo utan aluminiumklorid. Jag vill inte använda en deodorant som innehåller aluminium och då är denna toppen då den faktiskt fungerar mot dålig lukt och håller en fräsch hela dagen, utan att hämma kroppens naturliga svettproduktion.

  2. Upgrit Magnesium 90 kapslarUpgrit Magnesium är en annan favorit. Perfekt för personer som tränar mycket eller har en stressig vardag. Egentligen för alla då många får i sig för lite magnesium via kosten. För egen del känner jag att magnesium hjälper mig med återhämtning, sömn samt att hålla kropp och rörlighet i gång.

  3. Ledins Curite 20 påsarLedins Curite är en annan storfavorit om man är en te-älskare som jag. Ett gott örtte med 6 olika örter, helt fritt från koffein. Själv tycker jag att den hjälper mig att bli av med överflödig vätska i kroppen om man har en tendens att lätt samla på sig vätska.

  Stina

  "Jag har jobbat på Hälsokraft i 3 år och ansvarar för vår kundtjänst och våra kampanjer. Utanför jobbet gillar att träna, har stort musikintresse och går ofta på spelningar, men det bästa är nog att fynda kläder second hand, sy om och designa egna kläder. Loppis på en söndag och jag är hemma!"

  1. Weleda Wild Rose Body Oil: En underbar kroppsolja som lätt går in i huden trots att den är så fet. Ett måste efter duschen och speciellt under vintern. Har testat alla dofter men Wild Rose är min favorit! 

  2. Kiki Health Marine Collagen Beauty Blend Powder 200g: Kollagenpulver som jag dagligen blandar i smoothie eller juice på morgonen. Pluspoäng för neutral smak och snygg design!

  3. Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream 20ml: En tjock parfymfri ögonkräm som är perfekt för mig med fina linjer och torr hud som behöver mycket fukt. Har testat många olika krämer innan för känslig hud, och är så glad att jag upptäckt denna. Jag har alltid en oöppnad förpackning hemma så jag inte behöver gå en dag utan. Skulle jag bara få rekommendera en produkt är det utan tvekan denna!