• Fri frakt över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online
HälsorådgivningButikerFavoriter

Vårt sortiment

  Sök

  Adress

  Stora Gatan 6

  731 30 Köping

  Köping

  Öppettider*

  Mån-fre: 10.00 - 18.00

  Lör: 10.00 - 13.00

  Sön: Stängt

  * Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och semesterperioder.

  Kontakt

  Hälsokraft Köping

  Välkommen till Hälsokraft Köping

  Välkommen till Hälsokraft i Köping – Hälsokraft och Massage! 

  Vi tror på det personliga mötet och finns här för att lyssna, ge råd och inspirera dig till ett friskare liv. Här finns ett brett utbud av kosttillskott och växtbaserade läkemedel från ledande varumärken som Helhetshälsan, Holistic, Great Earth, Pharma Nord, Medicine Garden, A. Vogel, Ledins, New Nordic och Better You. 

  Vi har naturlig och ekologisk hudvård från bl.a. Weleda, Rosenserien,Jabushe, Anne-Marie Börlind, Rapsodine, Dr Konopka och Organic Shop. Här hittar du också sköna oljor från Crearome, öronljus, spa- och badartiklar, spikmattor, värmekuddar och yogamattor. Vi har stilfulla stödstrumpor från Funq Wear.

  Enligt vår filosofi är mat medicin och i hyllorna finns noga utvalda matvaror och andra godsaker som både smakar och gör gott. Här hittar du varor från Rawpowder, Get Raw, Yogi Tea, Örtagubben. Pukka, Renée Voltaire, Biotta och Vidasal för att nämna några. 

  Under samma tak som butiken erbjuder vi komplementära behandlingar inom kinesisk medicin och akupunktur samt djupvågsbehandling. Det är Anna-Lena som tar emot dig och anpassar behandlingen efter välbefinnande. Vi arrangerar också föreläsningar i butiken med olika hälsofrämjande teman. Följ oss gärna på FB och Instagram.

  Boka din behandling och se aktuella priser på www.timecenter.se/ymareku. Självklart kan du ringa till oss i butiken så hjälper vi dig till rätt behandling och hittar tider som passar. 

  På bokningssidan kan du också boka yogaklasser. Vi erbjuder både yin yoga och hatha yoga.

  Välkommen in till min gröna oas !

  Djupvågsbehandling: är en ny behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar.
  Skonsam och behaglig
  Behandlingen förbättrar flöde och cirkulation. .
  Maskinen vibrerar med  400-1200 vibreringar/minut och bindväven stimuleras som ringar på vattnet. Utmärkt för diskbråck!

  Akupunktur: kan hjälpa vid både tillfälliga och kroniska besvär. Diagnos ställs med hjälp av pulsdiagnostik. Vid en behandling tas hänsyn till symtom, kön, ålder, livsstil och årets skiftningar. Nya punkter används varje gång och två personer med samma symtom behandlas ofta med olika punkter. Under ditt första besök reder vi ut din sjukdomshistoria för det problem du söker för. Anna-Lena har studerat kinesisk medicin för Ulf Ahremark som har varit akupunktör sedan 1997.Anna-Lena är även utbildad i västerländsk medicin.Anna-Lena jobar med Stems and Branches och är skolad i klassisk kinesisk medicin.

  Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

  Mer info