• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  Natt 60 kapslar

  Better You

  329 kr
  • Innehåller GABA, L-teanin samt en blandning av örter
  • Bidrar till djupare sömn
  • Bidrar till bättre återhämtning & mer energi
  • Nöjd kund garanti*
  En god sömn är grundläggande för att vi ska må bra. Det är när vi sover som kroppen...

  I lager

  • Fritt fraktalternativ över 100 kr
  • Hälsorådgivning
  • Samma pris i butik & online

  Reservera och hämta i butik

  • Boden
   3 st
  • Bollebygd
   2 st
  • Bollnäs
   2 st
  Handla lokalt

  Kan hämtas om en timme

  Inom butikens öppettider

  Vegan

  En god sömn är grundläggande för att vi ska må bra. Det är när vi sover som kroppen och hjärnan återhämtar sig efter dagen som gått och samlar energi inför nästa dag. Under natten bearbetar hjärnan alla intryck vi fått under dagen, stärker minnet och rensar ut skadliga ämnen. Under sömn aktiveras även kroppens immunsystem och viktiga hormoner bildas samtidigt som produktionen av stresshormoner minskar.

  Sömnproblem blir tyvärr allt vanligare och den vanligaste orsaken till att många av oss finner det svårt att komma till ro är stress. Vid stress ställer kroppen in sig på att vara vaken och alert och det blir svårt att komma ner i varv och somna på kvällen. Det kan också leda till en ytlig sömn där man vaknar upp flera gånger per natt eller tidigt på morgonen med svårighet att somna om.

  GABA
  GABA är egentligen en form av aminosyra men olik alla andra aminosyror, då den inte ingår i protein. Den bildas med hjälp av den lite vanligare aminosyran glutamin. GABA hjälper till att upprätthålla mental aktivitet och minne, särskilt hos äldre människor. Främjar mental koncentration samt stimulerar fysisk och mental förmåga.

  L-Teanin
  L-Teanin är en aminosyra från växtriket som finns rikligt i framför allt grönt te. Teanin ger oss ett välmående, lugn och avslappning med bibehållen fokus. Med sin lugnande effekt kan Teanin hjälpa oss att slappna av på kvällen och sova bättre. Ett mentalt lugn och fokus kan hjälpa personer som håller föredrag, står på scen eller av annan anledning lätt blir nervösa inför en prestation av liknande slag.

  Citronmeliss
  Citronmeliss är en ört som hör till myntasläktet och som sedan långt tillbaka är känd för sina lugnande och avslappnande egenskaper. Vanliga sätt att använda citronmeliss är som kvällste, som eterisk olja, samt som en vanligt förekommande ingrediens i kosttillskott riktade till att främja en god sömn. Citronmeliss fungerar bra tillsammans med kamomill som också finns i Natt.

  Kamomill
  Kamomill är en känd växt som sedan långt tillbaka och används av många som rogivande kvällste, som härligt doftande eterisk olja, i hudvårdsprodukter och kosttillskott med mera.

  Vitamin B6
  B6 har en rad viktiga funktioner i kroppen som till exempel att bidra till normal psykologisk funktion, till att minska utmattning, till nervsystemets normala funktion samt till immunsystemets normala funktion.

  *Nöjd-kund-garanti
  Vi vill att du som kund ska vara nöjd med din produkt! Är du mot all förmodan inte nöjd med denna produkt efter 8 dagar (16 kapslar) så får du pengarna tillbaka.

  För att utnyttja din nöjd-kundgaranti kontakta info@betteryou.se