• Fritt fraktalternativ över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  MyCare Nordic

  MyCare Nordic är en av Sveriges ledande grossistverksamheter inom hälsokost och naturlig skönhet. Vi fokuserar på hälsofrämjande produkter och tjänster som är bra för både individ och planet. Vi erbjuder ett brett sortiment av marknadens ledande varumärken för naturlig hälsa. Med drygt 160 leverantörer och över 4500 artiklar i sortimentet levererar vi produkter till över 300 återförsäljare i Sverige. Varje dag arbetar vi för att bidra till bättre hälsa och ökat välmående, både för våra butiker, medarbetare och kunder.


  MyCare Nordic AB ingår i en koncern som ägs av Hälsokraft Holding AB, som också äger Hälsokraft HK AB och tidningen Kurera.


  Våren 2023 flyttade vi till vårt nya logistik- och hälsocenter i Loviseberg, strax utanför Stockholm. En 13 000 m² stor miljöbyggnad med solceller på taket och som rymmer kontor, hälsocenter och automatiserat robotlager från AutoStore. Automationslösningen med AutoStore är en av den största satsningen för verksamheten och den har på kort sikt inneburit en högre och mer effektiv produktion för såväl in- som utflödet av varor. Dessutom har servicegraden ökat och plockhastigheten blivit högre. Den skalbara lösningen gör det även möjligt att fortsätta tillväxtresan och att expandera sortimentet. Men den befintliga lösningen från AutoStore blir Hälsokrafts lagerplock 4-5 gånger effektivare än tidigare.

  Klicka här för att bli kund hos oss