• Fri frakt över 100 kr
 • Hälsorådgivning
 • Samma pris i butik & online

Vårt sortiment

  Sök

  EgenVårdDistribution

  EVD är en av Sveriges ledande agentur- och grossistverksamheter inom hälsokost. Vi fokuserar på hälsofrämjande produkter och tjänster som är bra för både individ och planet. Vi erbjuder ett brett sortiment av marknadens ledande varumärken för naturlig hälsa. Varje dag arbetar vi för att bidra till ökad hälsa och välmående, både för våra medarbetare, butiker och kunder.

  EVD – Egenvårddistribution AB ingår i en koncern som ägs av Hälsokraft Holding AB, som också äger Hälsokraft HK AB och tidningen Kurera.

  Vi har drygt 4000 artiklar i vårt 3000 m2 stora lager i Stockholm och har en årlig omsättning på över 20 miljoner euro. Idag säljer vi våra produkter via vår b2b-portal evede.se. Vi riktar oss främst mot hälsofackhandel, e-handel, detaljhandel och dagligvaruhandel. Vår vision är att vara i framkant inom hälsokostbranchen och vi arbetar progressivt för att skapa verktyg för tillväxt. Med en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade och professionella varumärken strävar vi efter att vara Nordens ledande företag. Vi gör detta med engagemang och omtanke och anser att vi är värdeskapande och agila i vårt arbete, och alltid levererar med kvalitet tillsammans med våra kunder, återförsäljare, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare.

  NYTT LOGISTIK- OCH HÄLSOCENTER 2023
  Våren 2023 flyttar vi till vårt nya logistik- och hälsocenter i Loviseberg, strax utanför Stockholm. En 13 000 m² stor miljöbyggnad med solceller på taket och som rymmer kontor, hälsocenter och automatiserat robotlager
  från Autostore.

  Klicka här för att bli kund hos EVD