VISAR 1-24 (31)1 2 Sista 100 per sida

Dr Sannas

Dr Sannas grundades med en tydlig vision att göra det enkelt för människor att välja hälsosamma produkter som man kan lita på. Om fler människor lever sunt och mår bra får vi en bättre värld, och därför vill vi inspirera fler till hälsosamma val. Det gör Dr Sannas bland annat genom deras hälsoprodukter, som är av 100 % naturligt ursprung, utvecklade och testade av ett expertteam med lång erfarenhet och kunskap om den senaste forskningen.

Hållbarhet en självklarhet
För Dr Sannas är det självklart att deras produkter tillverkas i samklang med naturen, och med största möjliga hänsyn till vår gemensamma omvärld och miljö. Det gäller såväl insida som utsida. Därför är de noga med råvarans kvalitet, ursprung och odlingsmiljö och väljer närodlat när det går. Alla Dr Sannas produkter tillverkas i Sverige.
Dr Sannas ställer höga krav på att leverantörer och andra samarbetspartners tänker långsiktigt och hållbart. Till förpackningarna används enbart material som går att återvinna och deras flaskor är tillverkade av 100% återvunnen HDPE/PET, och tuber och burkar består av sockerbaserad bioetanol.

✔ 100% veganska
✔ GMO-fria
✔ Tillverkas i Sverige

Läs artikeln

Hudläkarens bästa soltips