VISAR 1-24 (31)1 2 Sista 100 per sida

Dr Konopka's

Dr. Konopka’s började med naturlig hudvård år 2013. Varumärket utgick från de gamla recepten av den världsberömda Dr. Konopka, som spenderade flera år på att studera växter och hur deras egenskaper skulle kunna användas i hudvårdsprodukter. Varumärket Dr. Konopka’s är en fortsättning på de populära recepten och krämerna som Dr. Konopka skördade stora framgångar med under 1900-talets första hälft. Dessa gamla recept har finslipats ytterligare med modern vetenskap och teknik. Liksom de traditionella universalkrämerna, är dagens Dr. Konopka’s produkter framtagna på växter och ingredienser från naturen. Produkterna innehåller naturliga växtextrakt från bland annat mint, verbena, rosmarin, ros, lavendel och många andra växter.

Dr. Konopka's kan tack vare sina naturliga ingredienser erbjuda produkter som passar alla hudtyper. Att använda växter och örter som ingredienser i hudvårdsprodukter är dock inget nytt fenomen. Det som särskiljer Dr. Konopka’s från andra liknande produkter är dels de låga priserna, och dels mängden forskning som ligger till grund för Konopka’s hud- och hårvårdsprodukter.

EKOLOGISK OCH VEGANSK HUDVÅRD FRÅN DR. KONOPKA’S

Dr. Konopka’s har flera olika certifieringar, bland annat som ett vegansk och ekologiskt hudvårdsmärke. Den nytänkande växtexperten, Dr. Konopka, vars namn nu delas av varumärket, ägnade sitt liv åt att studera plantornas egenskaper och hur dessa egenskaperna kunde gynna hud- och hårvård. Det är ingen tvekan om att han skulle vara stolt över resan som varumärket Dr. Konopka’s har gjort och resultaten som de har nått.

HUDVÅRD MED NATURLIGA INGREDIENSER

I enlighet med med internationella standarder måste naturlig kosmetika innehålla åtminstone 95% naturliga ingredienser. Dr. Konopka’s innehåller uppemot 100% naturliga ingredienser. GMOs får inte ingå i ingredienserna eller i de råvaror som ingredienserna kommer ifrån. Djurtester får inte heller förekomma. Dr Konopka’s produkter är dessutom fria från SLS, parabener och syntetiska aromer.

• Traditionella medicinska örter kombinerat med den senaste tekniken
• Ekologisk och vegansk hår- och hudvård
• Naturliga ingredienser med växtextrakt från naturen
• GMO-fria
• Fria från SLS, parabener och syntetiska aromer
• Ej testade på djur