VISAR 1-24 (46)1 2 Sista 100 per sida

Hurraw - ekologiska och veganska läpprodukter

Hurra för HURRAW! I dessa läppbalsam blandas rik, kallpressad ekologisk sesamolja med växter, frukter och rötter. Hurraw! smälter i krämig, organisk kokosolja, rikt organiskt kakaosmör och mjukgörande kallpressad ekologisk ricinolja. En trio av smaker från rena eteriska oljor och alla naturliga smakextrakt för att skapa ett unikt, långvarigt, mycket närande läppbalsam.

Företaget HURRAW startade med ett enkelt syfte, att ta fram världens bästa läppbalsam. Vissa kriterier fanns dock att uppfylla. Läppbalsamet skulle vara helt naturligt, veganskt, organiskt och uppfylla kraven för Fair Trade. Utöver detta skulle det komma i en massa udda och roliga smaker samt hålla högre kvalitet än sina konkurrenter. I sortimentet hittar du ett flertal läppbalsam i olika smaker och konsistenser. Även en långtidsverkande deoderant i tub.

• Kallpressade och ekologiska ingredienser
• Ej testade på djur
• Snygga färger och smaker

Vänligen notera om du har allergier: även om det inte finns några nötoljor i dessa produkter så görs de med samma utrustning som andra produkter med mandelolja. Kokosnötolja ses vara en fröolja.