Natura Siberica

Vårda hela kroppen med Natura Siberica

NATURA SIBERICA producerar naturliga och ekologiska kosmetika berikade med örter och aktiva ingredienser från nordiska klimat. Varumärket imponerar med ett ojämförligt pris-prestandaförhållande och dess ekologiska inställning.

Du som vill ha naturliga, vårdande hud- och hårvårdsprodukter som är fulla av växtextrakt med goda egenskaper kommer att älska Natura Sibericas stora utbud. Dessa produkter innehåller flera olika växtextrakt som hämtats från karga Sibirien, där de utvecklat särskilda egenskaper för att klara sig i det ogästvänliga klimatet. Växterna skördas på ett medvetet och varsamt sätt för att ge bästa möjliga effekt i schampo, tvål, balsam och hudkrämer som anpassats för olika behov. 

✔ Sibirisk tallolja är mycket rik på antioxidanten E-vitamin samt innehåller höga halter av fettsyror. Fettsyrorna bidrar med elasticitet och smidighet till huden för att motverka ett åldrat utseende och återge huden dess spänst.

✔ Barr- och tallharts från sibirisk tall tillsätts för dess höga halter av vitamin C och karoten. Harts från tall har även visat sig kunna ha antiseptiska och lugnande egenskaper för en stressad hud.

✔ Pinjenötsolja är rikt på antioxidanter och vitaminer och tillsätts framför allt för att de naturliga fetterna ska skydda huden mot yttre påverkan. Oljan ger ett tunt filter som låter huden andas samtidigt som den bidrar till normal elasticitet och spänst.

✔ Havtorn är ett bär som är otroligt rikt på antioxidanterna vitamin C och E, samt omättade fettsyror. Detta ger kroppen vård och näring för ett hälsosamt glow.