Kids Zoo

Kids ZOO, vitaminbjörnar, är utvecklade för barn som inte vill ha vanliga vitamintabletter. Med Kids ZOO får dina barn välja från ett utbud av hälsosamma och välsmakande tuggvitaminer i fem olika varianter, bland annat Kids ZOO Multivitamin, Kids ZOO Omega-3 (fiskolja) och Kids ZOO Kalk.

Kids Zoo vitaminer och mineraler är lätta för barnen att tugga på och smakar dessutom riktigt gott tack vare naturlig smaksättning från frukt och grönsaker. Även tuggisarnas färger kommer från frukt och grönt och de innehåller inga konstgjorda sötningsmedel. Välj mellan vitaminblandningar, mineralblandningar och fiskolja - en produkt som i vanliga fall kan vara svår att övertala barnen att svälja. Med Kids Zoo erbjuder du helt enkelt barnen en godisbit och de får i sig de ämnen som du som förälder vill ge dem.

Det är en god idé att komplettera barns kost med extra vitaminer, mineraler och hälsosamma omega-3-fettsyror. Vitaminer och mineraler är ämnen som är nödvändiga för att kroppen ska fungera optimalt.

Med Kids ZOO barnvitaminer, är det lätt att ge sitt barn ett dagligt tillskott av viktiga vitaminer och hälsosamma omega-3-fettsyror. Kids ZOO, är till barn från 1 år och uppåt. Kids ZOO är både en multivitamin med enskilda vitaminer och omega-3 fiskolja. Produkterna är utvecklade enligt den senaste kunskapen inom området.

Kids ZOO Omega 3 är tillverkade av det patenterade mikroinkapslade MEG-3 Omega-3 av högsta kvalitet. Kids ZOO innehåller endast naturliga aromämnen och färgämnen i form av frukt och grönsaker. Kids ZOO är också utan konseveringsmedel gluten, ägg, mjölk och konstgjorda sötningsmedel. Produkterna innehåller istället rörsocker och glukos eller majssirap och socker, då konstgjorda sötningsmedel inte rekommenderas för barn.

Kom ihåg att glädjen att gå i skolan blir större om kroppen levererar viktiga näringsämnen som gör det lättare att följa undervisningen - hela dagen. Kom också ihåg en rejäl frukost och något mellanmål - varje dag. Kids ZOO-tillskottet gör vardagen lite roligare och är också utan konstgjorda sötningsmedel, tillsatser och smakämnen.

Kids ZOO kosttillskott säljs i burkar med barnsäker förslutning så säkerheten är top notch!