Kiki Health

KIKI Health är en serie högkvalitativa växtbaserade kosttillskott och hälsokost skapade och designade för att hjälpa dig till en hälsosam och hållbar livsstil.

KIKI är övertygade om att hälsa är grunden till glädje och att skönhet kommer inifrån. Med fokus på människans fysiska och mentala välmående innehåller kosttillskotten från Kiki Health endast högkvalitativa och aktiva ingredienser från växtriket, är glutenfria och passar såväl vegetarianer som veganer. För dig som till exempel vill minska en uppsvälld mage erbjuder Kiki Health bland annat kapslar med aktivt kol som underlättar matsmältningen.

KIKI garanterar rena och aktiva produkter med högt näringsinnehåll. Produkterna innehåller varken GMO (genetiskt modifierad organism) eller syntetiska ämnen och dess innehåll har inte besprutats med bekämpningsmedel eller andra gifter. Produkterna innehåller inga konserveringsmedel, tillsatser, bindningsmedel eller andra utfyllnadsmedel. Eftersom råvarorna är olika från säsong till säsong, kan färg och utseende variera från olika tillverkningsperioder.

• 100% rena och aktiva ingredienser
• Högt näringsinnehåll
• Inga konserveringsmedel, inga artificiella färgämnen, sötningsmedel, bindnings- eller fyllningsmedel
• Produkterna är helt fria från gluten, mjölk och vete.