Alga Maris

Njut av solen utan kompromisser!

Alga Maris är en ekologiskt certifierad solskyddsserie baserad på ett fysikaliskt UV-filter och den patenterade ingrediensen Alga-Gorria®. Detta unika extrakt från röd havsalg är en kraftfull antioxidant som neutraliserar fria radikaler och skyddar mot hudskador orsakade av solstrålar. Själva solskyddet består av titandioxid och zinkoxid, två naturliga mineralämnen som effektivt reflekterar bort både UVA och UVB-strålar från huden. Alga Maris solkrämer ger huden direkt och långvarigt skydd efter applicering samt hög vattenresistens.

Den mjuka konsistensen är lätt att applicera och den återfuktar huden samt gör ytan naturligt matt. Naturliga och trygga mikroniserade titan- och zinkoxider skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar.

  • Vattenavvisande
  • Helt fysikalisk
  • För hela familjen
  • Vi tar hand om din hud och oceanerna

Laboratoires de Biarritz solprodukter är Cosmos Organic-certifierade. Enligt undersökningar är de inte skadliga för vattendragen. Alga Maris stöder RespectOcean-organisationen som stöder företag i att utveckla sin verksamhet i en miljövänlig riktning för att skydda haven.