Alga Maris

Njut av solen utan kompromisser!

Säsongen för solprodukter och varma sommardagar närmar sig snabbt. Laboratoires de Biarritz och Alga Maris har utvecklats av vattenidrottare och är därför det bästa naturliga skyddet utomhus. En ekocertifierad och heltäckande solskyddsproduktserie av hög kvalitet som passar hela familjen och innehåller miljövänliga och säkra solprodukter för både barn och vuxna. Till sortimentet hör ett brett urval solkrämer, solspray, tonade solkrämer för ansiktet samt produkter som särskilt lämpar sig för sport.

Den mjuka konsistensen är lätt att applicera och den återfuktar huden samt gör ytan naturligt matt. Krämen lugnar och mjukar upp huden samt gör den vacker. Naturliga och trygga mikroniserade titan- och zinkoxider skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar.

  • Vattenavvisande
  • Helt fysikalisk
  • För hela familjen
  • Vi tar hand om din hud och oceanerna

Laboratoires de Biarritz solprodukter är Cosmos Organic-certifierade. Enligt undersökningar är de inte skadliga för vattendragen. Alga Maris stöder RespectOcean-organisationen som stöder företag i att utveckla sin verksamhet i en miljövänlig riktning för att skydda haven.